UBYTOVÁNÍ NA BALI

Možností k ubytování je na Bali spousta. Protože špatně snášíme klimatizaci, vybraly jsme si k našemu pobytu jednoduchou  bambusovou chatičku, tzv. gazebo. Dnes už můžeme s jistotou říct, že to bylo velmi dobré rozhodnutí. Jediná nevýhoda je naprostý nedostatek místa uvnitř. V podstatě celou místnost zabírá postel, dva miniaturní stolečky a větrák. Kufry jsme nacpaly do mezery mezi postelí a stěnou a se zbytkem věcí si už člověk musí nějak poradit. Protože jsme ale děvčata do nepohody, hravě tuto chaotickou situaci zvládáme. Pořádek je nuda, chaos je zábava. Další velkou výhodou je to, že nemusíme nosit klíče, jelikož plátěný závěs zamčít nelze.

Výhled z naší chýšky k sousedům:

 
Sousedské vztahy máme výborné. Nikde se člověk neseznámí lépe než ve společných sprchách :-).

Pohled z naší chatky do koupelny, vzdálenost cca 2 metry. Hygiena pod otevřeným nebem – jako v ráji.

Při první návštěvě koupelny jsme přemýšlely nad tím, jak nastavit teplotu. Řešení je jednoduché. Teče pořád jen jedna teplota vody. Vlažná. Ráno tochu chladnější, večer po teplém dni mírně ohřátá. V každém případě vždy milé osvěžení. Za teplou sprchu někde v mastňáckém hotelu bychom určitě neměnily. Tam vám totiž nebudou dělat společnost roztomilé ještěrky.


K dispozici máme kuchyňku s lednicí. V té jsou k dispozici na pití kokosové ořechy a pivo. Obojí za stejnou cenu. Spotřebu píšeme na lednici křídou. Z plůtku tedy nikdo nepozná, jestli jsme vypily víc piv nebo ořechů. Jako jógínky tudíž neztratíme face :-).


Každé ráno je potom potřeba rozhýbat tělo. Pozdrav slunci je v tomto prostředí výjimečný zážitek.


Nepřetrźitý týdenní pobyt na čerstvém vzduchu na nás bude mít určitě skvělý vliv, z čehož budeme čerpat celý rok.

3 komentáře u „UBYTOVÁNÍ NA BALI“

  1. K obsahu ledničky…..Já mám jasno – dopoledne kokosáče, odpoledne pívo při západu slunce 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *