Poslední den

Helča si chtěla poslední den užít trochu toho moře, tak zůstala na pláži ve Stegně a já se vydala na návštěvu antického města v Kamiros. Na tuhle památku žádné davy turistů netečou, takže jsem si výhledy na vykopávky vychutnala téměř sama. Mimochodem, nikdy mě tyhle věci moc nebraly, ale když už je člověk na místě (téměř úplně sám), kouká kolem sebe a navíc poslouchá šumění moře – no, fakt to má něco do sebe…



No, ty fotky jsou trochu nuda….. já vím…ale skutečnost je prostě o dost lepší.

A pak zase cesta do Rhodosu, hlavního města, a po cestě roztomilé kapličky.


A v Rhodosu trochu toho šnorchlování. Pod vodou člověk narazí na spoustu zajímavých věcí, mimojiné na potápěče.


Tak jo, infantilní vtip, a teď s pravdou ven. Na loďce s proskleným podpalubím, která vás vyveze kousek za město, se dá strávit zábavná půlhodina. Potápěč šaškuje kolem loďky, krmí rybky, ukazuje humra a vypouští bublinky….. děti jsou absolutně nadšené a dospělî vlastně taky. Nádherný závěr naší dovolené!




A ještě na závěr poděkování sympatickým manželům Daně, Pavlovi a jejich tříletému andílkovi Sárince. Jsme moc rády, že jste nás přibrali do svého vozu a umožnili nám s vámi projezdit půlku ostrova. Na vaši velmi milou společnost, profesionální průvodcovství :-), a skvělou podporu při šnorchlování :-)))))), budeme dlouho vzpomínat.

DĚKUJEME!

Sárinka a medvídek odpočívají…. na nějaké velmi staré a cennė antické památce 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *